GJEOGRAFI INTERIORE

E udhëhequr nga Francesca Camilla D’Amico

Laboratori do të zhvillohet në prezencë me një numër maksimal prej 25 pjesëmarrësish.

PJESMARRJA SHT FALAS.

Vendet e pranishme kanë mbaruar, është e mundur të regjistroheni vetëm online si AUDITOR në platformën ZOOM

I detyrueshm prenotim në linkun e mëposhtëm: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZElf-2rpj8oE9Pd3GiqEmLelP6Lp79ijK4d info në: 3334602346 ose 3491357990

Aktivitetet ballë për ballë do të zhvillohen në Pescara (PE) në Auditoriumin Cirulli. Grarandohet edhe mundësia e pjesëmarrjes në internet si dëgjues. Rezervimi kërkohet gjithashtu për pjesëmarrjen në distancë si dëgjues përmes linkut vijues: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZElf-2rpj8oE9Pd3GiqEmLelP6Lp79ijK4d

Në rezervim do të jetë e nevojshme të tregoni nëse keni nevojë për një lehtësues të gjuhës dhe në cilën gjuhë midis: rusisht, kineze, arabisht, shqip, rumanisht, anglisht dhe frëngjisht. Eshtë gjithashtu e mundur të keni lehtësimi në LIS, gjithmonë duke rezervuar dhe treguar nevojën.

Regjistrimi Brenda 11 SHTATOR 2021

Laboratori zgjat 15 orë të ndara në disa ditë të shënuara në kalendar.

  DATAGJEOGRAFI INTERIORE Francesca D. D’Amico
13/09/21 E hënë17:00 – 19:30
15/09/21 E mërkurë17.30 – 19.30
20/09/21 E hënë17:30 – 19:30
22/09/21 E mërkurë17.30 – 19.30
27/09/21 E hënë17:30 – 19:30
29/09/21 E mërkurë17.30 – 19.30
30/09/21 E enjte17.00 – 19.30

Adresuar pjesëmarrëve të moshës 14 vjeç e lart.

“Gjeografi interiore” është një laborator teatral e tregimeve që synon të stimulojë reflektimin mbi ndryshimin e peizazhit përreth nesh dhe si aktivitetet njerëzore mund të ndikojnë në territor, stilin e jetës, sjelljen e njerëzve dhe marrëdhëniet me ambjentintë afërm apo të largët. Në shtatëdhjetë vitet e fundit vendet ku jetojmë janë ndikuar nga faktorë kompleksë shoqërorë të ndryshme, politikë, ekonomikë. Shpopullimi i zonave të brëndshme, ndotja, lindja e rezervave dhe parqeve kombëtare, zhvillimi i turizmit, menaxhimi i mbeturinave, vetëm për të përmendur disa, ndikojn në zgjedhjet, lëvizjet, blerjet, udhëtimet, emocionet dhe mendimet tona.

Duke filluar nga fotot tona familjare, nga fëmijëria e deri në ditët tona, ne do të përpiqemi të rindërtojmë kujtimet ndijore dhe kujtesën historike, në kërkim të faktorëve që ndikuan në evolucionin ose involucionin, rritja ose degradimi i vendeve ku kemi kaluar.

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: